کاربرد وب سایت در موسسات نیکوکاری و خیریه
شاید بتوان وب سایت ها را به عنوان یکی از پرکاربردترین تکنولوژی دنیای کنونی نام برد. اگر بخواهیم یک تعریف ساده و خودمانی از وب سایت ها ارایه کنیم، باید گفت” وب سایت ها ویترینی از هرآنچه ما قصد عرضه آنرا داشته باشیم هستند که از طریق آن ها می توان محتوای دلخواه را با یک کلیک ساده به دنیا مخابره کرد”. به شکلی که این روزها تمامی افراد، شرکت ها، صنایع، موسسات، حتی فروشگاه ها از مزایای گسترده این ویترین برای پیشبرد اهداف خود بهره برده اند.
حال بیایید لزوم وجود وب سایت برای موسسات را بررسی کنیم. در موسسات خیریه روزانه اتفاقات و اخبار گوناگونی رخ می دهد که تمام نیکوکاران و افراد جامعه علاقه مندند در جریان آنها قرار بگیرند، این روزها دیگر ارائه اطلاعات و اخبار و درخواست ها به شیوه سنتی و محدود به جامعه کوچکی از خیرین موسسه، پاسخگوی نیاز موسسات نیست، موسسات نیاز دارند فعالیت هایی از قبیل جذب، درخواست، اطلاع رسانی و … را در سطحی گسترده تر از نیکوکاران خود و در عرصه های کشوری و یا حتی بین المللی انجام دهند.
داشتن یک وب سایت ساده که پلی کوتاه به جهان پیرامون است این امکان را برای موسسات محقق ساخته است و موسسات می توانند فعالیت های وسیعی از جمله عضوگیری، دریافت کمک ها با درگاه های بانکی، نظر سنجی، اطلاع رسانی و … را از طریق وب سایت به انجام برسانند، همچنین نیکوکاران می توانند از طریق وب سایت موسسات، کمک های خود را پرداخت نمایند ، نظرات و پیشنهادات خود را با آنها در جریان بگذارند، انواع خدمات و سفارشات را از موسسه درخواست نمایند، از کمپین ها و پروژه های در حال حاضر موسسه آگاهی داشته باشند، از گزارشات دوره ای موسسات مطلع گردند و حتی در وب سایت موسسه یک صفحه مختص به خود داشته باشند و از دیگر امکاناتی که در حوصله این بحث نمی گنجد، بهره ببرند.